Bezoek in anderhalvemetersamenleving

Let op: KM21/Fotomuseum Den Haag is tijdelijk gesloten.

We zijn blij u te mogen verwelkomen in Fotomuseum Den Haag en KM21! Een bezoek is op dit moment net even anders dan u gewend bent. Op deze pagina leest u hier alles over.

Een bezoek aan KM21 en Fotomuseum Den Haag is nog steeds even inspirerend en verrassend als altijd. Op dit moment is het niet mogelijk kaarten te kopen aan de kassa. U boekt van tevoren online een tijdslot, zodat wij alle bezoekers zo goed mogelijk over het gebouw kunnen verspreiden en iedereen gemakkelijk voldoende afstand kan houden. Daarnaast is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om in het museum een mondkapje te dragen.

Hoewel wij het liefst iedereen in het museum verwelkomen, vragen wij je thuis te blijven als je last hebt van verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid. Dat geldt ook als een huisgenoot een van de laatste twee klachten heeft. Je kunt jouw reservering kosteloos en gemakkelijk omboeken via servicedesk@ticketteam.nl.

Restaurant Gember is vanaf donderdag 15 oktober gesloten als gevolg van de landelijke maatregelen. In het museum is het niet toegestaan om te eten en te drinken.

Voor alle mensen die niet kunnen komen hebben we een prachtig online aanbod samen met het naastgelegen Kunstmuseum Den Haag, met o.a. virtuele rondleidingen en mini-tentoonstellingen die je kunt ontvangen via onze ‘Blijf dichtbij-nieuwsbrief’.

TIJDSLOTEN
Het reserveren van een tijdslot werkt als volgt:

- Elk half uur begint een tijdslot om onze bezoekers zo goed mogelijk te verdelen over het gebouw en je moeiteloos afstand van elkaar kan houden.
- Wanneer je in het bestelformulier bijvoorbeeld 11:00 kiest, heb je tot 11:30 om binnen te komen. Een tijdslot is dus eigenlijk een periode waarin je kunt starten.

OVERIGE HYGIËNEMAATREGELEN
Fotomuseum Den Haag en KM21 volgen de richtlijnen van het RIVM op. Dit houdt het volgende in:

- In het museum is het dragen van een mondkapje verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder.
- Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en onze medewerkers.
- Schud geen handen.
- Reinig je handen bij de desinfecteerzuil bij de kassa, bij de toiletten en in café/restaurant Gember.
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg in een afsluitbare vuilbak. Reinig daarna je handen.
- Onze medewerkers zien toe op de naleving van de afstand- en routeregels. Volg hun aanwijzingen.
- Blijf bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid thuis. Bij de laatste twee klachten is dit ook van toepassing op uw huisgenoten. Je kunt via servicedesk@ticketteam.nl kosteloos je reservering omboeken.
- Wij hangen alle jassen en tassen los van elkaar op in de garderobe. Hierdoor is er beperkt ruimte. Neem als het mogelijk is geen jas mee en laat extra spullen, zoals grote tassen, thuis.
- Wij raden je tot slot ook aan om met eigen vervoer naar het museum te komen.

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen in KM21 en Fotomuseum Den Haag!

Uitzonderingen op mondkapjesplicht
Mensen die vanwege hun beperking of ziekte niet in staat zijn een mondkapje te dragen, kunnen het museum zonder mondkapje bezoeken. Hiervoor vragen wij u een verklaring van uw behandelaar mee te nemen. U kunt de verklaring tonen bij de kassa. Hierop ontvangt u een bewijs waaraan medewerkers van het museum kunnen zien dat u zich geoorloofd zonder mondkapje begeeft in het museum.