Tickets

We verheugen ons er op u te mogen ontvangen. Via deze pagina kunt u een ticket kopen voor uw bezoek aan GEM, museum voor actuele kunst en Fotomuseum Den Haag.

De capaciteit is nog beperkt zodat iedereen gemakkelijk 1,5 meter afstand kan houden. Wij vragen bezoekers vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen.

U kunt het museum momenteel alleen bezoeken met een online reservering. Er zijn geen tickets beschikbaar aan de kassa.

Tijdens uw bezoek kunt u al onze tentoonstellingen bezoeken. Tijdens uw bezoek aan GEM kunt u Kati Heck - Hauruck d’Orange bekijken. In het Fotomuseum zijn William Wegman - Being HumanHelena van der Kraan - Beer & Teddy en De soep van Daguerre te zien.

Bestelt u een ticket met een vrijkaart of kortingskaart, zoals een Museumkaart of een Rembrandtpas? Vergeet deze dan niet mee te nemen naar het museum. Als u uw kaart niet aan de kassa kunt laten scannen, moet u helaas alsnog de volledige entreeprijs betalen.

Heeft u nog vragen? Op deze pagina kunt u alles nalezen en ook op onze veelgestelde vragen-pagina vindt u een zeer uitgebreid overzicht aan informatie. U kunt ook een mail sturen naar tickets@kunstmuseum.nl, u ontvangt dan op werkdagen binnen 24 uur een reactie

 

 

Heeft u een ticket besteld en kunt u toch niet komen? Laat dit ons dan op tijd (minimaal 48 uur voor uw bezoek) weten via tickets@kunstmuseum.nl. Ook als u bijvoorbeeld door uw Museumkaart gratis toegang heeft. Als uw reservering blijft staan, kunnen wij uw tijdslot niet vrijgeven. Door op tijd te annuleren, geeft u een ander een kans op een mooie dag!