Tickets

We verheugen ons er op u te mogen ontvangen. Via deze pagina kunt u een ticket kopen voor uw bezoek aan GEM, museum voor actuele kunst en Fotomuseum Den Haag.

Hoewel er ook weer kaarten verkocht worden aan de kassa, adviseren we bezoekers vooraf een tijdslot te reserveren. De capaciteit is nog beperkt zodat iedereen gemakkelijk 1,5 meter afstand kan houden. Alleen als u reserveert, weet u zeker dat u op het gewenste tijdstip het museum kan bezoeken.

U kunt tijdens uw bezoek al onze tentoonstellingen bezoeken. Tijdens uw bezoek aan GEM kunt u Kati Heck - Hauruck d’Orange bekijken. In het Fotomuseum zijn Eddy Posthuma de Boer - De eerste foto van God, Helena van der Kraan - Beer & Teddy en De soep van Daguerre te zien.

Bestelt u een ticket met een vrijkaart of kortingskaart, zoals een Museumkaart of een Rembrandtpas? Vergeet deze dan niet mee te nemen naar het museum. Als u uw kaart niet aan de kassa kunt laten scannen, moet u helaas alsnog de volledige entreeprijs betalen.

Heeft u nog vragen? Op deze pagina kunt u alles nalezen en ook op onze veelgestelde vragen-pagina vindt u een zeer uitgebreid overzicht aan informatie. U kunt ook een mail sturen naar tickets@kunstmuseum.nl, u ontvangt dan op werkdagen binnen 24 uur een reactie

 

 

Heeft u een ticket besteld en kunt u toch niet komen? Laat dit ons dan op tijd (minimaal 48 uur voor uw bezoek) weten via tickets@kunstmuseum.nl. Ook als u bijvoorbeeld door uw Museumkaart gratis toegang heeft. Als uw reservering blijft staan, kunnen wij uw tijdslot niet vrijgeven. Door op tijd te annuleren, geeft u een ander een kans op een mooie dag!