Tickets

Via deze pagina kan je een ticket kopen voor GEM, museum voor actuele kunst, en Fotomuseum Den Haag. Beide musea zitten in hetzelfde gebouw (Stadhouderlaan 43) en zijn onderdeel van Kunstmuseum Den Haag.
 

Hoewel er ook weer kaarten verkocht worden aan de kassa, adviseren we  bezoekers nog vooraf een tijdslot te reserveren omdat de capaciteit nog wel beperkingen kent. Zo weet u zeker dat u op het gewenste tijdstip het museum kan bezoeken. In het museum kun je alle tentoonstellingen in GEM en Fotomuseum Den Haag zien. Achtereenvolgens bekijk je tijdens je bezoek de volgende tentoonstellingen: Kati Heck - Hauruck d’Orange, Eddy Posthuma de Boer - De eerste foto van God, Helena van der Kraan - Beer & Teddy en De soep van Daguerre.

 

 

Heb je nog vragen?  Op onze veelgestelde vragen-pagina vind je een zeer uitgebreid overzicht aan informatie. Je kan ook een mail sturen naar tickets@kunstmuseum.nl. Je ontvangt dan op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Heb je een ticket gekocht en kan je onverhoopt toch niet naar het museum komen? Laat dit ons dan op tijd (minimaal 48 uur voor je bezoek) weten via tickets@kunstmuseum.nl. Ook als je door je ICOM-kaart of Museumkaart gratis toegang hebt. Momenteel kunnen we maar een beperkt aantal bezoekers toelaten in het museum. Als je een ticket hebt gereserveerd, rekenen we erop dat je komt. Alleen bij een annulering kunnen wij het tijdslot weer vrijgeven. Als je reservering blijft staan maar je niet komt, kan iemand anders ons museum niet bezoeken. Door op tijd te annuleren, geef je een ander dus een kans!